Přírodní práškový kukuřičný škrob - C* GEL 03401
Práškový kukuřičný škrob je určený k :
- zahušťování omáček
- zjemnění a zkřehčení pokrmů
- k přípravě křehkých koláčů a dezertů
- použití v čínské a asijské kuchyni
Kategorie: | DOMÁCÍ VÝROBA POTRAVIN |
---|---|
škrob: |
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: Energetická hodnota 1500 kJ/ 353 kcal Tuky 0,1 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g Sacharidy 88 g z toho cukry 0 g Vláknina - g Bílkoviny 0,3 g Sodík 10 mg
Vlastnosti: vlhkost pH, Protein (Nx6,25) SO2 Viskozita (50°C) Viskozita (95°C)
10,5 – 13,5 % 4 – 6 max. 0,4 % max. 10 mg/kg min. 550 BU min. 330 BU
Výrobek neobsahuje v souladu s Nařízeními (ES) 1829/2003 a 1830/2003 geneticky modifikované organismy a nebyl vyroben z geneticky modifikovaných surovin.
Výrobek neobsahuje alergenní složky uvedené v příloze č. 2 Nařízení (EU) č. 1169/2011 v platném znění.
Skladovací podmínky: v suchých a čistých skladech, v dobře uzavřených obalech
Země původu: EU
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.